Προπονητές καλλισθενικής γυμναστικής - School of Calisthenics
Προπονητές καλλισθενικής γυμναστικής - School of Calisthenics
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-child-theme-ver-10.1.2,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Είμαι ο Άγγελος και η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό ξεκινά από πολύ νωρίς, αφού έχω περάσει από πολλά σπορ, κάποιες φορές αγωνιστικά και άλλες τόσες ερασιτεχνικά.

Το πάθος μου για την γυμναστική και τον αθλητισμό αποφάσισα να το σπουδάσω και έτσι αποφοίτησα από το ΙΕΚ Ιπποκράτειος, με ειδικότητα στην Προπονητική και το Personal Training και συνέχισα με Functional Training στο I.A.F.A. College, καθώς και Fitness, Personal Training στην Base Training.

Εκπαιδεύτηκα και είμαι πιστοποιημένος προπονητής στο Nordic Walking από την Ιnternational Nordic Walking Association.

Παράλληλα είμαι αθλητής πολεμικών τεχνών και συγκεκριμένα προπονούμαι εντατικά εδώ και πολλά χρόνια στο Kung Fu (Eagle Claw, Northen Saolin, Sanda) δίπλα στον Sifou Μάριο Σερέτη.

Η Καλλισθενική όμως έγινε η μεγάλη μου αγάπη, πάνω στην οποία εξασκήθηκα εντατικά και συνέχισα τις σπουδές μου, αποφοιτώντας από την Ακαδημία WSWCF, ενώ πλέον είμαι πιστοποιημένος εκπαιδευτής και personal trainer του Street Workout και της Καλλισθενικής Γυμναστικής από την παγκόσμια Ομοσπονδία των παραπάνω αθλημάτων (WORLD STREET WORKOUT CALISTHENICS FEDERATION)

Με την Καλλισθενική Γυμναστική ασχολούμαι τώρα πια επαγγελματικά και φιλοδοξώ να μυήσω και άλλους σε αυτό το είδος προπόνησης, που τόσο αρμονικά συνδυάζει πολλά είδη γυμναστικής και μεταμορφώνει κυριολεκτικά σώμα και πνεύμα.

Άγγελος Σκρέτας

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη εμπειρία σας
Συνεχίζοντας αποδέχεστε την
Πολιτική για Cookies
Ναι, Δέχομαι!
Δε Δέχομαι