Πρόγραμμα - School of Calisthenics
Πρόγραμμα - School of Calisthenics
8472
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-8472,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-child-theme-ver-10.1.2,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
Ώρες Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο
08:30-09:30
10:00-11:00
12:00-13:00 Calisthenics
Επίπεδο 1
Calisthenics
All levels
Calisthenics
Επίπεδο 1
13:00-14:00
Στηρίξεις
All levels
14:00-15:30  Open gym
15:00-16:00
16:00-17:00
17:00-18:00 Open gym Open gym Open gym
18:00-19:00 Open gym Open gym Open gym
19:00-20:00 Calisthenics Circuit
(muscle gain – fat loss)
All levels
Calisthenics
Επίπεδο 1
Calisthenics
All levels
Pre Calisthenics Στηρίξεις
All levels
20:00-21:00 Calisthenics
Επίπεδο 1
Pre Calisthenics Στηρίξεις
All levels
Calisthenics
Επίπεδο 1
Calisthenics
All levels
21:00-22:00 Calisthenics
All level
Calisthenics
Επίπεδο 1
Pre Calisthenics

 

 

*Open Gym: Η ευκαιρία των ασκουμένων να χρησιμοποιούν τις εγκαταστάσεις του σχολείου Καλλισθενικής, χωρίς επίβλεψη γυμναστή, για συγκεκριμένες ώρες της εβδομάδας, ώστε να προπονηθούν ελεύθερα και να ακολουθήσουν το ρυθμό τους ανάλογα με τους στόχους τους. Κατά την κρίση τους δηλαδή, οι αθλούμενοι προπονούνται τις ώρες αυτές και βελτιώνουν ή τελειοποιούν τις ασκήσεις τους.

*Power Gymnastics: Δυναμικό μάθημα ενόργανης με ασκήσεις και στοιχεία καλλισθενικά, όλα προσαρμοσμένα πάνω στην Καλλισθενική Γυμναστική. Απευθύνεται σε κάθε επίπεδο ασκουμένου. Διδάσκει ο Γιώργος Αγγέλου, πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής.

*Pre Calisthenics: Μάθημα αρχαρίων που απευθύνεται σε όσους δεν είχαν καμία προηγούμενη επαφή με την Καλλισθενική Γυμναστική και επιθυμούν να διδαχτούν τα βασικά στοιχεία αυτού του συστήματος προπόνησης. Απευθύνεται επίσης σε όσους έχουν χρόνια να μπουν σε κάποιο πρόγραμμα προπόνησης και θέλουν σήμερα να ξεκινήσουν.
Δίνεται έμφαση στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και ιδιαίτερα στην ενδυνάμωση του ασκούμενου, προκειμένου να εκτελέσει επιτυχώς τις πρώτες του καλλισθενικές ασκήσεις.

*Calisthtenics level 1: Μάθημα για όσους έχουν έρθει σε μια πρώτη επαφή με την Καλλισθενική και επιθυμούν να δυναμώσουν περαιτέρω για να προχωρήσουν σε περισσότερες και πιο σύνθετες ασκήσεις.

*Calisthenics level 2: Κατεξοχήν Καλλισθενικό μάθημα, για όσους έχουν διδαχθεί τα βασικά, έχουν την απαραίτητη φυσική κατάσταση και θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε όλες τις βασικές ασκήσεις της Καλλισθενικής.

*Flexibility Time:
Το Flexibility Time είναι ένα πρωτοποριακό μάθημα που εστιάζει στην ευκαμψία του ασκούμενου και γίνεται από την πλέον  εξειδικευμένη γυμνάστρια ευλυγισίας, Λυδία Ποθουλάκη.
Η Λυδία δημιούργησε το “Flexibility Time” το 2011 και έκτοτε το διδάσκει και το βελτιώνει διαρκώς, σεβόμενη πάντα τη διαφορετικότητα του κάθε μαθητή της και ακολουθώντας  τις παγκόσμιες τάσεις στην ανατομία και την τέχνη της ευλυγισίας!
Ένα μάθημα, που με ασφάλεια, εξερευνά τις δυνατότητες κάμψης κάθε σώματος. Με τη σωστή τεχνική όλα είναι δυνατά, υπόσχεται η Λυδία!!

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη εμπειρία σας
Συνεχίζοντας αποδέχεστε την
Πολιτική για Cookies
Ναι, Δέχομαι!
Δε Δέχομαι