Προπονητές καλλισθενικής γυμναστικής - School of Calisthenics
Προπονητές καλλισθενικής γυμναστικής - School of Calisthenics
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-child-theme-ver-10.1.2,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Είμαι ο Άγγελος και η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό ξεκινά από πολύ νωρίς, αφού έχω περάσει από πολλά σπορ, κάποιες φορές αγωνιστικά και άλλες τόσες ερασιτεχνικά.

Το πάθος μου για την γυμναστική και τον αθλητισμό αποφάσισα να το σπουδάσω και έτσι αποφοίτησα από το ΙΕΚ Ιπποκράτειος, με ειδικότητα στην Προπονητική και το Personal Training και συνέχισα με Functional Training στο I.A.F.A. College, καθώς και Fitness, Personal Training στην Base Training.

Εκπαιδεύτηκα και είμαι πιστοποιημένος προπονητής στο Nordic Walking από την Ιnternational Nordic Walking Association.

Παράλληλα είμαι αθλητής πολεμικών τεχνών και συγκεκριμένα προπονούμαι εντατικά εδώ και πολλά χρόνια στο Kung Fu (Eagle Claw, Northen Saolin, Sanda) δίπλα στον Sifou Μάριο Σερέτη.

Η Καλλισθενική όμως έγινε η μεγάλη μου αγάπη, πάνω στην οποία εξασκήθηκα εντατικά και συνέχισα τις σπουδές μου, αποφοιτώντας από την Ακαδημία WSWCF, ενώ πλέον είμαι πιστοποιημένος εκπαιδευτής και personal trainer του Street Workout και της Καλλισθενικής Γυμναστικής από την παγκόσμια Ομοσπονδία των παραπάνω αθλημάτων (WORLD STREET WORKOUT CALISTHENICS FEDERATION)

Με την Καλλισθενική Γυμναστική ασχολούμαι τώρα πια επαγγελματικά και φιλοδοξώ να μυήσω και άλλους σε αυτό το είδος προπόνησης, που τόσο αρμονικά συνδυάζει πολλά είδη γυμναστικής και μεταμορφώνει κυριολεκτικά σώμα και πνεύμα.

Άγγελος Σκρέτας

Η Μαριλένα Σινάπη είναι καθηγήτρια Φ.Α. με ειδικότητα την Άσκηση σε γυμναστήρια, την υγεία και τη διοίκηση αθλητισμού.

Από την παιδική της ηλικία ασχολήθηκε με την Ενόργανη Γυμναστική καθώς και με την Αγωνιστική Αεροβική Γυμναστική και υπήρξε πρωταθλήτρια επί σειρά ετών στα παραπάνω αγωνίσματα.

Ασχολήθηκε επίσης με πολλά είδη χορού (musical theater jazz,hip hop,break dance,bachata), σπούδασε μπαλέτο και σύγχρονο, κέρδισε υποτροφίες και πολλούς διαγωνισμούς και βραβεία πάνω στον κλασικό και σύγχρονο χορό.

Είναι κάτοχος πιστοποίησης στα αντικείμενα Tumbao fitness and dance, Stretch your limits, Balletoning.

Κάτοχος επίσης 1ης ζώνης Wing Chun Kung Fu από το Athens Martial Art Club.

Ο Στάθης Πλασκασοβίτης ασχολείται με τα σπορ από μικρό παιδί και η φυσική του κλίση για τον αθλητισμό, τον οδήγησε στην ακαδημία Α.F. studies group resistance trainer με ειδίκευση στο body weight training.

Αποφοιτώντας, εργάστηκε στο Art training hall, όμως η γνωριμία του με την Καλλισθενική Γυμναστική υπήρξε καταλυτική και αποφάσισε να ειδικευτεί πάνω σε αυτή, με βασικό προπονητή του τον Άγγελο Σκρέτα.

Το School of Calisthenics έγινε το δεύτερο σπίτι του Στάθη και το πάθος του για την Καλλισθενική προδιαγράφει ένα μέλλον γεμάτο δυνατότητες και προοπτικές.

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη εμπειρία σας
Συνεχίζοντας αποδέχεστε την
Πολιτική για Cookies
Ναι, Δέχομαι!
Δε Δέχομαι