Προπονητές καλλισθενικής γυμναστικής - School of Calisthenics
Προπονητές καλλισθενικής γυμναστικής - School of Calisthenics
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-child-theme-ver-10.1.2,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Ποιοι είμαστε

Train like a Beast look like a beauty

Είμαι ο Άγγελος και η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό ξεκινά από πολύ νωρίς, αφού έχω περάσει από πολλά σπορ, κάποιες φορές αγωνιστικά και άλλες τόσες ερασιτεχνικά.

Το πάθος μου για την γυμναστική και τον αθλητισμό αποφάσισα να το σπουδάσω και έτσι αποφοίτησα από το ΙΕΚ Ιπποκράτειος, με ειδικότητα στην Προπονητική και το Personal Training και συνέχισα με Functional Training στο I.A.F.A. College, καθώς και Fitness, Personal/Group Training στην Base Training.

Παράλληλα είμαι αθλητής πολεμικών τεχνών και συγκεκριμένα προπονούμαι εντατικά και πολλά χρόνια στο Kung Fu (Sanda – αυτοάμυνα) δίπλα στον SiFou Μάριο Σερέτη.

Η Καλλισθενική όμως έγινε η μεγάλη μου αγάπη, με την οποία ασχολούμαι πλέον επαγγελματικά και φιλοδοξώ να μυήσω και άλλους σε αυτό το είδος προπόνησης, που τόσο αρμονικά συνδυάζει πολλά είδη γυμναστικής και μεταμορφώνει κυριολεκτικά σώμα και πνεύμα.

Άγγελος Σκρέτας

Είμαι η Ηλέκτρα και ασχολήθηκα με το μπαλέτο και την ενόργανη στα παιδικά μου χρόνια και τους latin χορούς και την αεροβική στην εφηβεία.

Μεγαλώνοντας, το σχολείο και οι σπουδές με κράτησαν μακριά από τον επαγγελματικό αθλητισμό. Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις ως δικαστικής επιμελήτριας –διατηρούσα δικό μου γραφείο στην Αθήνα πάνω από 10 χρόνια- δεν με εμπόδισαν όμως να ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το pole dancing, δοκιμάζοντας παράλληλα άλλους τρόπους εκγύμνασης, όπως yoga, kettlebell, kick boxing. Ένας τραυματισμός στους ώμους ήταν η αιτία που στράφηκα στην καλλισθενική, προκειμένου να εργαστώ πάνω στην αποκατάστασή μου και να επιστρέψω στο pole dancing. Κάτι που δεν συνέβη ποτέ. Η επαφή με την καλλισθενική, μου άλλαξε την ζωή. Την αγάπησα με πάθος και έτσι μετά από 10 χρόνια, παράτησα την δουλειά μου, το σπίτι που ζούσα και όλη μου την μέχρι τότε ζωή για να ασχοληθώ επαγγελματικά με την καλλισθενική σαν αθλήτρια και προπονήτρια. Αποφοίτησα σαν Fitness, Personal/Group Trainer από την Base Training και ξεκίνησα το ταξίδι.. Γνώριζα ότι ήθελα να κάνω την καλλισθενική διάσημη, εδώ, στον τόπο στον οποίον γεννήθηκε. Γνώριζα ότι είχα βρει τον τέλειο τρόπο εκγύμνασης.. και έπρεπε να το μοιραστώ.

Ηλέκτρα Ραδιώτη