Προπονητές καλλισθενικής γυμναστικής - School of Calisthenics
Προπονητές καλλισθενικής γυμναστικής - School of Calisthenics
108
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-108,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-child-theme-ver-10.1.2,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Ποιοι είμαστε

Train like a Beast look like a beauty

Είμαι ο Άγγελος και η ενασχόλησή μου με τον αθλητισμό ξεκινά από πολύ νωρίς, αφού έχω περάσει από πολλά σπορ, κάποιες φορές αγωνιστικά και άλλες τόσες ερασιτεχνικά.

Το πάθος μου για την γυμναστική και τον αθλητισμό αποφάσισα να το σπουδάσω και έτσι αποφοίτησα από το ΙΕΚ Ιπποκράτειος, με ειδικότητα στην Προπονητική και το Personal Training και συνέχισα με Functional Training στο I.A.F.A. College, καθώς και Fitness, Personal Training στην Base Training.

Εκπαιδεύτηκα και είμαι πιστοποιημένος προπονητής στο Nordic Walking από την Ιnternational Nordic Walking Association.

Παράλληλα είμαι αθλητής πολεμικών τεχνών και συγκεκριμένα προπονούμαι εντατικά εδώ και πολλά χρόνια στο Kung Fu (Eagle Claw, Northen Saolin, Sanda) δίπλα στον Sifou Μάριο Σερέτη.

Η Καλλισθενική όμως έγινε η μεγάλη μου αγάπη, πάνω στην οποία εξασκήθηκα εντατικά και συνέχισα τις σπουδές μου, αποφοιτώντας από την Ακαδημία WSWCF, ενώ πλέον είμαι πιστοποιημένος εκπαιδευτής και personal trainer του Street Workout και της Καλλισθενικής Γυμναστικής από την παγκόσμια Ομοσπονδία των παραπάνω αθλημάτων (WORLD STREET WORKOUT CALISTHENICS FEDERATION)

Με την Καλλισθενική Γυμναστική ασχολούμαι τώρα πια επαγγελματικά και φιλοδοξώ να μυήσω και άλλους σε αυτό το είδος προπόνησης, που τόσο αρμονικά συνδυάζει πολλά είδη γυμναστικής και μεταμορφώνει κυριολεκτικά σώμα και πνεύμα.

Άγγελος Σκρέτας

Είμαι η Ηλέκτρα και ασχολήθηκα με το μπαλέτο και την ενόργανη στα παιδικά μου χρόνια και τους latin χορούς και την αεροβική στην εφηβεία.

Μεγαλώνοντας, το σχολείο και οι σπουδές με κράτησαν μακριά από τον επαγγελματικό αθλητισμό. Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις ως δικαστικής επιμελήτριας –διατηρούσα δικό μου γραφείο στην Αθήνα πάνω από 10 χρόνια– δεν με εμπόδισαν όμως να ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το pole dancing, δοκιμάζοντας παράλληλα άλλους τρόπους εκγύμνασης, όπως yoga, kettlebell, kick boxing.

Ένας τραυματισμός στους ώμους ήταν η αιτία που στράφηκα στην καλλισθενική, προκειμένου να εργαστώ πάνω στην αποκατάστασή μου και να επιστρέψω στο pole dancing. Κάτι που δεν συνέβη ποτέ.

Η επαφή με την καλλισθενική, μου άλλαξε την ζωή. Την αγάπησα με πάθος και έτσι μετά από 10 χρόνια, παράτησα την δουλειά μου, το σπίτι που ζούσα και όλη μου την μέχρι τότε ζωή για να ασχοληθώ επαγγελματικά με την καλλισθενική σαν αθλήτρια και προπονήτρια.

Αποφοίτησα σαν Fitness, Personal/Group Trainer από την Base Training, συνέχισα να εξασκούμαι καθημερινά στην Καλλισθενική. Επέκτεινα τις σπουδές μου, αποφοιτώντας από την Ακαδημία WSWCF, κερδίζοντας τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας πιστοποιημένης εκπαιδεύτριας και personal trainer του Street Workout και της Καλλισθενικής Γυμναστικής από την παγκόσμια Ομοσπονδία των παραπάνω αθλημάτων (WORLD STREET WORKOUT CALISTHENICS FEDERATION -WSWCF-).

Έτσι συνεχίζει το ταξίδι.. Γνωρίζω ότι θέλω να κάνω την καλλισθενική διάσημη, εδώ, στον τόπο που γεννήθηκε.

Γνωρίζω ότι έχω βρει τον τέλειο τρόπο εκγύμνασης.. και πρέπει να το μοιραστώ.

Ηλέκτρα Ραδιώτη

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη εμπειρία σας
Συνεχίζοντας αποδέχεστε την
Πολιτική για Cookies
Ναι, Δέχομαι!
Δε Δέχομαι