Καλλισθενικη Γυμναστική - Calisthenics Αθήνα - School of Calisthenics
Καλλισθενικη Γυμναστική - Calisthenics Αθήνα - School of Calisthenics
394
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-394,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-child-theme-ver-10.1.2,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Το σχολείο μας βρίσκεται στα Νότια Προάστια , στο Ελληνικό, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης αρ.138 και η πρόσβαση σε αυτό είναι πολύ εύκολη είτε από το μετρό της Αργυρούπολης, από το οποίο απέχει μόλις 100 μ. είτε από το μετρό του Ελληνικού. Πρόκειται για έναν ολοκαίνουριο και σύγχρονο χώρο, όπου ο ασκούμενος θα βρει ό,τι του είναι απαραίτητο για να γυμνασθεί καλλισθενικά και ό,τι καινούριο υπάρχει σήμερα στο χώρο του bodyweight training.

Δώσαμε έμφαση στην ασφάλεια αλλά και στο design και το αποτέλεσμα είναι ένα περιβάλλον μοντέρνο καλαίσθητο και ζεστό.…και όπως κάθε καλό σχολείο οφείλει, έτσι και το δικό μας, δεν προωθεί μόνο την μάθηση, αλλά φροντίζει και για την διασκέδαση των μαθητών του.

Διαμορφώσαμε τον χώρο μας σαν ένα στίβο δεξιοτήτων, ένα playground ενηλίκων με τοίχους αναρρίχησης και peg board, μεταξύ άλλων, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι η Καλλισθενική προπόνηση μπορεί να είναι κοπιαστική, αλλά ταυτόχρονα θα είναι διασκεδαστική και ελκυστική.

Ένα σχολείο Καλλισθενικής, που οι μαθητές ιδρώνουν, γελούν και αποφορτίζονται από το στρες.

Το Schoolofcalisthenics είναι πιστοποιημένος χώρος Καλλισθενικής γυμναστικής από το WSWCF.

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη εμπειρία σας
Συνεχίζοντας αποδέχεστε την
Πολιτική για Cookies
Ναι, Δέχομαι!
Δε Δέχομαι