Παραλλέτες + T-shirt - School of Calisthenics
Παραλλέτες + T-shirt - School of Calisthenics
1873
product-template-default,single,single-product,postid-1873,theme-bridge,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-child-theme-ver-10.1.2,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Κατάστημα

Nothing like the glow of good health. Exercise to earn it!

Παραλλέτες + T-shirt

Παραλλέτες + T-shirt από 60€ → 55€

Ανδρικό t-shirt, από 100% οργανικό βαμβάκι. Έχει στρογγυλή λαιμόκοψη και τύπωμα στην αριστερή πλευρά. Βγαίνει σε (3) χρώματα, λευκό, γκρι και μαύρο. Συνδυάζεται με αθλητική φόρμα. Άνετο και μοντέρνο, θα φορεθεί στο calisthenics, στην βόλτα, σε οποιαδήποτε αθλητική ή casual εμφάνιση.

Paralletes ψηλές από ξύλο Σκανδιναβίας, με λογότυπο School of Calisthenics, διαστάσεις: ύψος 15εκ. μήκος 41εκ. λαβή με διάμετρο 40χλ.

Λίγα λόγια για το οργανικό βαμβάκι

Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται απαλλαγμένο από πολυάριθμα τοξικά χημικά, όπως φορμαλδεΰδη, αζωχρωστικές, φθαλάτες, χρωστικές ουσίες, λαμπρυντικά, βαρέα μέταλλα, επιβραδυντικά φωτιάς, αμμωνία, μαλακτικά κ.ά. και η ζήτηση των καταναλωτών ολοένα και αυξάνει. Επίσης, το οργανικό βαμβάκι είναι η ασφαλέστερη λύση για άτομα με αλλεργίες, εκζέματα, δερματίτιδες και ευαίσθητο δέρμα στις χημικές ύλες, καθώς για την βαφή του χρησιμοποιούνται φυσικές ή ατοξικές χημικές βαφές, ενώ στην προλεύκανση δεν χρησιμοποιείται χλώριο. Η αίσθηση του οργανικού βαμβακιού στο δέρμα είναι πολύ πιο ευχάριστη. Όταν ιδρώνουμε, τότε ανοίγουν οι πόροι του δέρματος και ψάχνουν να αναπνεύσουν. Αυτό που τελικά αναπνέουν είναι το ρούχο που φοράμε κατάσαρκα. Τα περισσότερα ρούχα σήμερα είναι προϊόντα της πετρελαιοβιομηχανίας παρά της παραδοσιακής κλωστοϋφαντουργίας. Επομένως, όσο πιο πολλά συνθετικά ρούχα φοράμε τόσο μεγαλύτερος εμφανίζεται ο κίνδυνος απορρόφησης τοξικών χημικών από το δέρμα και τόσο μεγαλύτερα τα προβλήματα υγείας, που μπορεί να αντιμετωπίσουμε στο μέλλον. Επιλέξτε οργανικό βαμβάκι για την ασφάλειά σας!

T-shirt

L, M, S

T-shirt (Color)

Γκρι, Λευκό, Μαύρο

Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη εμπειρία σας
Συνεχίζοντας αποδέχεστε την
Πολιτική για Cookies
Ναι, Δέχομαι!
Δε Δέχομαι