Γυναικείο φανελάκι Calisthenics - School of Calisthenics
Γυναικείο φανελάκι Calisthenics - School of Calisthenics
1000
product-template-default,single,single-product,postid-1000,theme-bridge,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-child-theme-ver-10.1.2,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Κατάστημα

Nothing like the glow of good health. Exercise to earn it!
-30%

Γυναικείο φανελάκι Calisthenics

12.00

Γυναικεία αμάνικη μπλούζα, από 100% οργανικό βαμβάκι. Με τύπωμα στην αριστερή πλευρά και ιδανική εφαρμογή για κάθε αθλητική δραστηριότητα. Κρατάει το στήθος στην θέση του, ακόμα και όταν βρίσκεστε.. ανάποδα! Η αθλητική πλάτη εφάπτεται τέλεια, ενώ κρύβει τις μπρατέλες του στηθόδεσμου. Βγαίνει σε (2) χρώματα, γκρι και μαύρο.

Clear

Λίγα λόγια για το οργανικό βαμβάκι

Το οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται απαλλαγμένο από πολυάριθμα τοξικά χημικά, όπως φορμαλδεΰδη, αζωχρωστικές, φθαλάτες, χρωστικές ουσίες, λαμπρυντικά, βαρέα μέταλλα, επιβραδυντικά φωτιάς, αμμωνία, μαλακτικά κ.ά. και η ζήτηση των καταναλωτών ολοένα και αυξάνει. Επίσης, το οργανικό βαμβάκι είναι η ασφαλέστερη λύση για άτομα με αλλεργίες, εκζέματα, δερματίτιδες και ευαίσθητο δέρμα στις χημικές ύλες, καθώς για την βαφή του χρησιμοποιούνται φυσικές ή ατοξικές χημικές βαφές, ενώ στην προλεύκανση δεν χρησιμοποιείται χλώριο. Η αίσθηση του οργανικού βαμβακιού στο δέρμα είναι πολύ πιο ευχάριστη. Όταν ιδρώνουμε, τότε ανοίγουν οι πόροι του δέρματος και ψάχνουν να αναπνεύσουν. Αυτό που τελικά αναπνέουν είναι το ρούχο που φοράμε κατάσαρκα. Τα περισσότερα ρούχα σήμερα είναι προϊόντα της πετρελαιοβιομηχανίας παρά της παραδοσιακής κλωστοϋφαντουργίας. Επομένως, όσο πιο πολλά συνθετικά ρούχα φοράμε τόσο μεγαλύτερος εμφανίζεται ο κίνδυνος απορρόφησης τοξικών χημικών από το δέρμα και τόσο μεγαλύτερα τα προβλήματα υγείας, που μπορεί να αντιμετωπίσουμε στο μέλλον. Επιλέξτε οργανικό βαμβάκι για την ασφάλειά σας!

Weight 0.1 kg
Χρώμα

Γκρι

Μέγεθος

Small

SKU: N/A Categories: , Tags: ,
Χρησιμοποιούμε Cookies για την καλύτερη εμπειρία σας
Συνεχίζοντας αποδέχεστε την
Πολιτική για Cookies
Ναι, Δέχομαι!
Δε Δέχομαι